Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BTSO Başkanı Burkay, “Tekstil Haber, sektörün sesi olacak”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay, yayın hayatına başlayan Tekstilhaber.com ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tekstilhaber.com bir anlamda sektörün de habercisi, sesi olacak.” dedi.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Bursa Textile Show Fuarı’na katılan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, bugün yayın hayatına başlayan Tekstilhaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Tekstilhaber.com’u sektör için çok önemli bulduğunu belirten Burkay, “Öncelikle tebrik ediyorum. Tekstilhaber.com bir anlamda sektörün de habercisi, sesi olacak. Bu açıdan çok kıymetli buluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Tekstilhaber.com’a her zaman destek vereceklerini ifade eden Burkay, “Biz de tabiki her zaman destek olacağız. Çünkü bu alanda birçok etkinlik yapıyoruz. Hem fuar aktiviteleri hem kongreler olmak üzere yurt içi ve yurt dışı birçok etkinliğimiz var. İnşallah bu etkinliklere de sizleri dahil edip sektörün sesi olmanız için her türlü desteği vereceğiz. Yolculuğunuz hayırlı olsun, tekrar tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan Bursa Textile Show Fuarı’nda stant açan Tekstilhaber.com, fuar süresince sektöre dair özel haberleri okuyucularına sunacak.

DİĞER VİDEOLAR